LKD Celje

Spoštovani lovski kinologi

Obveščamo vas, da organiziramo »Tečaj osnovnega šolanja vodljivosti lovskih psov vseh pasem po programu VP 1 in VP 2.« Tečaj je za lovce Lovskih družin, ki so člani LKD Celje in člane LKD Celje brezplačen.
Prosimo, če prijavite vodnike mladih psov, ki so stari nad 6 mesecev.

Pričetek – teoretični del bo v soboto, 2. marca 2019 ob 09.00 uri na sedežu v Cankarjevi ul. 6 v Celju (udeležba brez psov), v prostorih Savinjsko – Kozjanske zveze lovskih družin Celje in LKD Celje, kjer se bomo dogovorili o namenu ter ciljih šolanja, metodah šolanja ter poteku tečaja, o potrebnih pripomočkih ter opremi, o pripravi psa na vadbo, obnovili bomo tudi znanje o anatomiji ter fiziologiji psa, o vedenju psov, potrebah po negi, o nagonih, o boleznih psov in ukrepih pri posameznih znakih bolezni. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo na vprašanja v zvezi s psi in s šolanjem. Seznanili se bomo tudi z najpomembnejšimi določbami Zakona o zaščiti živali in Pravilnika o zaščiti hišnih živali. Prosimo, da se prvega dne tečaja udeležite brez psov.
Praktični del tečaja bo potekal od 05. marca dalje približno tri mesece dvakrat tedensko na poligonu KD Celje, Lokrovec 1 b, ob torkih ter petkih ob 17.00 uri, dokler psi ne bodo obvladali vseh vaj poslušnosti in vodljivosti oziroma do konca maja.
Po končanem tečaju bodo vodniki in psi opravljali izpit VP-1 ali VP-2 po programu KZŠLP KZS.
Prijavnico (v prilogi) najdete tudi na spletni strani društva www.lkd-drustvo-celje.si pošljite na naslov LKD Celje, Cankarjeva 6, 3000 Celje, ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali se prijavite na telefon 041 634 806 (Anton Savorgnani).

Lovsko kinološki pozdrav !

Prijavnico najdete tukaj >>>

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

lkd.celje@gmail.com

GSM: 041-685-664 ali 041-496-401

TRR: SI 56 6100 0000 1142 037

http://www.lkd-drustvo-celje.si/